Да влезем във форма през пролетта

Обикновено през пролетта се сещаме, че ето, крайно време е вече да започнем да тренираме нещо! Пролетта наближава,а след нея идва лятото и вероятно това, което виждаме в огледалото, не ни харесва. Дори и на килограми да докарваме здравословната норма, тук-там е отпуснато, задъхваме се по стълбите, очертава се вече целулит, коремче...Но все нещо продължава да ни пречи да започнем и веднъж завинаги да се отървем от тази непреодолима трудност, която ще ни освободи от вината, че нищо не правим за себе си, здравето си и формата си.

Не си представяйте, че резултатите ще дойдат от първата, втората тренировка. Високите цели идват с кариданлни промени на храненето, начина на живот и навиците. Спортът помага много на дамите да постигнат мечтаното тяло, но понякога той не е никак достатъчен.

Защото всеки се опитва да ни убеди, че този или онзи начин да поддържаме форма е най-добрият. И вместо да сме убедени и просто да започнем, единственото, което правим, е да се колебаем.

А понякога дори, както споменахме спортът не е достатъчен, за да влезнем във форма. Затова и някои дами може да са нахъсани, но да не им стига мотивация.  Други просто нямат време и така си стоят до следващата пролет.

Има обаче резумно решение за тези, които са силно мотивирани да се отърват от целулита, биреното коремче и подкожните тлъстинки.Особено, ако държат на тънката талия. Понякога е достатъчно да се доверим не само на фитнес инструктора, но и на естета с това предложение:

https://www.ofertomat.bg/Plosyk-i-dobre-oformen-koremAbdominoplastika--bezplaten-pregled-ot-MBAL-Skin-Sistems-p3999.html