В подготовка за лятото

Понякога диетите и фитнеса не помагат за това да имате плосък и добре оформен корем. Абдоминопластиката е често срещан термин за хирургичната процедура, чрез която се коригира подут, отпуснат или провиснал корем, чрез отстраняване на мазнината и провисналата кожа.
Плоският и добре оформен корем е нещо, към което много от нас се стремят чрез правене на упражнения и контролиране на теглото. Въпреки усилията обаче, понякога тези методи не могат да реализират целите ни. Дори при хора, които по принцип имат нормално тегло и пропорции може да се появи подут, отпуснат или провиснал корем. Най-често причините за това включват наследственост, множество бременности, предишни операции, непостоянно тегло или гръбначни изкривявания, които оказват влияние върху силуета на тялото.
Ако желаете да имате по-стегнат и плосък корем, прибирането на корема може би е подходящата процедура за постигане на целите Ви. Като цяло, прибирането на корема отстранява излишната мазнина и кожа, а в някои случаи възстановява отпуснатите или разделени мускули. Така се създава силует с по-прибран и стегнат коремен профил, с което се подобрява външния Ви вид и повишава самочувствието Ви.

За повече информация:
https://www.ofertomat.bg/Plosyk-i-dobre-oformen-koremAbdominoplastika--b...