Стегнат и оформен корем - мисията възможна!

Плоският и добре оформен корем е една от най-трудните за постигане цели за всяка една жена. Задачата е по-сложна след раждане, когато мастните натрупвания и излишната кожа в коремната област създават още по-голям дискомфорт на дамите. Здравословното хранене и тренировките не винаги могат да ни помогнат за постигането на така мечтания стегнат корем, а резултатите идват бавно, понякога са незадоволителни и изискват голяма доза постоянство. 
 
Сега ще ви разкажем за едно от най-бързите и сигурни решения да се отървете от мазнините и излишната кожа в коремната област - това е абдоминопластиката.
 
Какво представлява абдоминопластиката?
 
Абдоминопластиката е процедура за за премахване на излишните кожа и подкожна мазнина в зависимост от индивидуалния случай на пациента. Извършва се с обща упойка. Избраната техника за извършване на операцията зависи от степента на отпускане на тъканите и съответно от необходимостта за коригирането им с цел постигане на по-плосък и стегнат корем.
 
За кого е подходяща процедурата?
 
Процедурата е подходяща за хора, които имат натрупвания на мазнини или излишна кожа в коремната област. Прибирането се прилага най-добре спрямо зрели хора от всички възрасти, чието здравословно състояние е добро, които са близо до идеалното тегло за вида и размера на тялото си. Операцията продължава 2-3 часа.
 
Какъв е резултатът?
 
Резултатът е силует с по-прибран и стегнат коремен профил, с което се подобрява външния Ви вид и повишава самочувствието Ви.
 
 
 
Колко трае възстановяването, има ли болка?
 
След операцията има минимален дискомфорт за пациента. Носи се специален еластичен колан. Пациентът остава 24 часа в болничното заведение. Пълното възстановяване продължава от 5 до 10 дни. 
 
Какъв е белегът?
 
Разрезът се прави под пъпа в зоната, скрита от бельото. Белезите избледняват постепенно за период от 3 до 12месеца в зависимост от индивидуалните особености на организма Ви. Пациентът пациентът може да се възползва от някои от модерните методи за премахване на белези, за да го заличи напълно.
 
Каква е цената?
 
В момента цената на процедурата в най-модерната клиника за пластична хирургия Skin Systems е промоционална - разгледайте предложението тук.
 
Skin Systems е уникален, единствен за България проект, представляващ компилация между съвременна европейска многопрофилна болница и луксозен медико-възстановителен комплекс, който доставя чувство за комфорт и спокойствие.