Първа пролет за кожата - как да я подхраним

 
Пролет е. Природата се пробужда за нов живот, а след дългата зима кожата ни изглежда безжизнена, изтощена и страда от липса на витамини. Видът на нашата лице е нещо, което може да помрачи иначе хубавото ни пролетно настроение. Дългият период на студ, ниски температури и вятър за изсушили нашата кожа. През месеците и април и май топлите дни се редуват със студени и за нашият организъм е още по-трудно да се справи с адаптацията. За това и сега е точният момент да я подхраним и подготвим за предстощия летен сезон.
 
Преди да пристъпите към процедури за вашата кожа, уверете се, че се доверявате на опитни дерматолози, които работят с модерна апаратура. Такива са и специалистите в Skin Systems. Скин Систeмс е уникален, единствен за България проект, представляващ компилация между съвременна европейска многопрофилна болница и луксозен медико-възстановителен комплекс, който доставя чувство за комфорт и спокойствие за всеки пациент. Доверете се на доказан екип от доктори професионалисти, високотехнологична апаратура и болница с хиляди доволни пациенти.
 
Представяме Ви най-добрите процедури за освежаване на кожата през пролетта:
 
 
Мезотерапията представлява интрадермално инжектиранена различни коктейли от хиалуронова киселина, витамини и микроелементи, които действат директно върху кожата и имат за цел нейното изглаждане, удебеляване на дермата, подобряване храненето на кожата, подобряване цвета и текстурата и, предотвратяване образуването на бръчки, стягане и лек лифтинг ефект. Подходяща е за всеки тип кожа.
 
 
BDR /Beauty Defect Repair/ е патентован метод, комбиниращ широк спектър от ефективни механизми за отстраняване на бръчки, стягане на кожата и обновяване епидермиса. Техниката стимулира регенерацията на клетките и производството на колаген. Възстановява се нормалния релеф, избистря се тена, кожата възвръща своята жизненост и свежест. Подходящ е за всички типове кожа, включително и за чувствителна. Веднага след процедурата лицето е гладко, блестящо и видимо подмладено.
 
 
 
Ако сте решили да заличите бръчките и фините линии, филърите са едно добро решение на проблема. Хиалуроновата киселина е най-естествения, бърз и безболезнен начин за връщане на младостта, както и за оформяне на малки несъвършенства. Тя ще заличи следите на времето и ще свали години от лицето Ви. Бръчките ще изчезнат моментално и около година няма да Ви притесняват. С всяко следващо поставяне ефектът става все по-дълготраен.
 
 
Телефон за записване на консултации в Skin Sysems: 0887 958 506