Какво говорят устните за жената

Ако сте от хората, които вярват, че човек се познава по очите, то спокойно може да приемете и факта, че устните също говорят много за характера и душевността на един човек. Особено за нежната половинка. Може би няма мъж, който да не харесва добре оформени и подчертани женски устни, дори и да няма червило по тях. Жените също са суетни и винаги се стремят да подчертаят своя контур, дори и да нямат време. Много жени мечтаят за плътни и добре оформени устни. Но какво всъщност издават те?

Притежателките на такъв тип устни спокойно могат да се похвалят с богат набор от качества, сред които най вече силно развита комуникативност и чувство за хумор. Това са огнени натури, които в същото време проявяват висока степен на грижа и защита спрямо другите. Тези жени са отговорни и винаги изразяват готовност да помагат.

Какво да кажем за жените с тънки устни? Обичайно неправилно им се приписва определението за сприхави жени. Всъщност това не е така. Този тип жени са чувствителни натури, които крият своите емоции и могат да бъдат истински приятели. Умеят силно да обичат, въпреки че не винаги им върви в любовта.

За жената с малки устни се смята, че е по-малко разговорлива. Обикновено не споделя личния си живот с другите и крие своите емоции и чувства. Такъв човек може да крие тайните си с години, особено ако горната устна е по-малка от долната.

Ако пък краищата на устните са обърнати, то това показва песимистична личност винаги очакваща най-лошото. Такава жена със сигурност ще изложи и най-малките проблеми, които е срещнала и забелязала.

Обърнатите нагоре краища на устните издават характера на жена оптимист, личност винаги очакваща добри неща. Тя ще ви окуражи, ако имате нова идея.

Устните, които се отличават със силно изразени ъгълчета или арка говорят за силно изразена творческа натура, която доста говори без да се замисля. Това носи, както ползи така и вреди.

Ако пък ъгълчетата на се чак толкова изразени, то налице е жена мила и състрадателна, обичаща истински и винага имаща успешни връзки.

Както виждаме устните на жената са нейното второ огледало. Голяма част от жените не харесват своите устни по една или друга причина. И, ако характера трудно подлежи на корекция, то днес спокойно можем да имаме устните, които искаме. Съществуват различни техники за моделиране на устните. Ако по някякъв повод сте се замисляли за това,специалистите от Скин Системс са се погрижили със специално предложение:

https://www.ofertomat.bg/Seksapilni-ustni-ili-izglagdane-na-brychki-s-hialuronova-kiselina-s-40-otstypka-ot-Bolnitsa-za-plastichna-i-estetichna-hirurgia-SkinSystems-p3791.html