Какво е да си на 50

Добре дошли в младостта на зрялата възраст!” Така започва Мариус Карол книгата си „Клубът на 50-годишните”. Това не е възраст за чудеса, а по-скоро за реализъм. Зрелостта дава спокойствие и мъдрост. Рано е да пишеш книга, късно е да родиш дете, но е точният момент да засадиш дърво. И все пак на жените не им е приятно постоянно да им припомнят, че са достатъчно възрастни, за да са баби, дори и това наистина да е така.

Всъщност  британски учени посочват в проучване, че 50 години е най-добрата възраст за жените. Това е възрастта, в която те се чувстват най- уверени и доволни от живота. Спрели са да мислят за диети и споделят, че одобряват външния си вид повече от всякога, спрели са да броят калориите и започват да тренират.

На тази възраст дамите са по- щастливи от всякога. Това е възрастта, в която благоприятното душевно състояние оказва влияние върху външния вид на жената.

И на 50, обаче жените са склонни да полагат грижи за външния си вид, повече отколкото на 30 или 40. Дори още повече да се подържат чрез методи, които да намалят влиянието на външните фактори и да минимизират отпуснаталата се кожа и бръчки.

Не малко жени на 50 избират лифтинга за свой верен приятел срещу стареенето. За дамите в тази възраст Скин Системс излиза със специално предложение:

https://www.ofertomat.bg/Vyrni-mladostta-chrez-lifting-na-litse-i-shia-ot-MBAL-Skin-Sistems-p3903.html