Какво е бротокс?

В общественото пространство битува схващането, че нежната половинка е единствената, която се интересува от козметични и естетични процедури.

Напоследък обаче все повече мъже оценяват предимствата на подобни процедури, и в този ред на мисли отделят време за естетични грижи.

Както може да подскаже "Brotox" е псевдноним и се отнася до процедури с ботокс за мъже.

Според Американското дружество по пластични хирурзи още през 2014 г. повече от 410 000 мъже са си инжектирали ботокс. Тази тенденция става все по-популярна сред тях, защото все повече известни мъже споделят за доброто въздействие на токсина върху кожата им.

А съгласно доклад на Британската асоциация на естетичните пластични хирурзи се установява, че мъжете все повече искат да изглеждат „подмладени’’. Специалистите споделят, че най -популярните процедури за мъже включват ботокс за бръчки, пълнители за корекция  на челюстта и процедури за намаляване на двойните брадички.

Всичко това доказва, че все по-голяча част от мъжката аудитория са ориентирани към запазване на младежкия вид на външността си.

Самочувствието е водещ принцип при избора на дадена естетична процедура. Нито жените, нито мъжете са застраховани от остаряване. А добрият външен вид винаги е бил ценен.

Повече за предимствата на ботокса, може да научите оттук: https://skinsystems.bg/bg/department/botoks