Как да премахнем нежеланата татуировка?

Татуировката е едно от решенията, които често взимаме импулсивно, а след време съжаляваме за тях. За щастие живеем в модерни времена, когато почти всичко е поправимо, стига да знаем на кого да се доверим.
 
При татуирането биологични оцветители проникват в дермата на кожата ( частта, която е над мастната тъкан и подкожието). За да премахнем нежеланата татуировка може да избираме между няколко метода: 
 
1. Лазер – предизвиква изгаряне в тази област и депигментация, след което остава траен безцветен белег с формата на татуажа. Цялостно премахване на оцветяването не може да се гарантира.
 
2. Ексцизия ( изрязване ) на татуировката – цялостно премахване на татуировката с последващо пластично възстанивяване , чрез свободна или несвободна кожна пластика:
 
  • свободна– присаждане на кожа от далечен донорски участък.
  • несвободна– преместване на тъкани по съседство.
 
 Могат да се наложат няколко етапа на премахване в зависимост от обема на татуировката. Най-важното е да направим правилния избор на специалист, който да премахне нашата татуировка. Едно от най-добрите места, където можем да направим това е Скин Системс - болница за пластични и естетични хирургии, естетична медицина и медицинска козметика с доказан екип от професионалисти и високотехнологична апаратура.
 
Само сега Скин Системс предоставя на своите пациенти и промоционална цена за премахване на татуировка: https://www.ofertomat.bg/Hirurgichno-ili-lazerno-premahvane-na-tatuirovki-ot-Bolnitsa-za-plastichna-i-estetichna-hirurgia-SkinSystems-p4000.html
 
Телефон за записване на консултации: +359 887 958 506