За мини версиите

И да е малко, не е чак толкова малко. Понякога и малкото е голямо, особено ако говорим за най-новите творения в света на мобилните устройства.  Тази тема ще я посветя за mini версиите, за онези варианти на мобилната техника, които успешно запълват серията от една или друга линия и не отстъпват нито за момент на по-големите си предшественици. Ще си говорим за mini версиите. За mini версията на любимия предполагам на всички Samsung Galaxy S 4 .По-малкият брат близнак е вече и на нашия мобилен пазар, като сами вие трябва да прецените неговите достойнства и разбира се с коя от предлаганите от родните оператори оферти ще го грабнете.

Известният вече mini вариант на този модел дефилира пред нас с не по-малко утвърдени характеристики и качества. Първо ще усетите финеса му в ръката си  с едва 107-те си грама. Очарованието, което ще изпитате към него ще продължи с това, че е оборудван с дисплей  от 4.3 инча модел Super AMOLED qHD, двуядрен процесор и 8 GB вградена памет ,за която си знаем, че значително повишава качествената производителност на този модел. Не на последно място трябва да сте сигурни, че с него ще уловите скъпи моменти с цветна картина и яркост, за което следва да се погрижи 8 мегапикселовата камера с нова екстра- запис на звук при правене на снимки.

Mini  варианта е не само лек и удобен за удоволствие, но и за работа тъй като не забравяйте, че с тази памет ще имате възможността да съхранявате важна информация, да използвате различни приложения едновременно и да се възползвате от неговите мултимедийни възможности, особено при обработка на файлове-били те Word, Excel или Powerpoint.

Ако не намирате критика в мини версията на самсунга, то само остава да изберете конкретната оферта. Надникнах в подиума на Глобул ,за да проверя как мини варианта се представя там .Струва ми се добре. Ако решите да заплатите в брой ще трябва да платите за него 569 лева. Ако сте решили да го вземете на изплащане ще го направите за 25.90 на месец, но внимавайте! За лизинг ще имате възможност само, ако сте настоящи абонати на Глобул повечееот 10 месеца и стига достъпът до мобилни услуги да не ви е бил спиран. Освен това длъжни се да си го вземете с пакета на Глобул  Globul Web&Talk с месечен абонамент от 49.99 лв.По този начин на лизинг ви излиза за 621.60 ст.

Какво ни подготвиха от Мтел ? Телекомът го предлага с 4 лева по-скъпо на изплащане, но поне пък никъде не са упоменати посочените по-горе забележки във формата на известни ограничения за желаещите да ползват лизинг. Така, ако сте нов абонат на Мтел ще имате възможност да вземете на изплащане това бижу. Освен това от Мтел ще ви зарадват с петдесетпроцентно намаление на оригинален калъф специално за серията Samsung. Те също са дизайнерски и ще ви заредят с цветно настроение .
Не се притеснявайте да направите своя избор- mini версията на Samsung Galaxy S4 Ви очаква!