В Италия погнаха Роналдо

Не ни показвай мускули, искаме голове, реват тифозите на "Юве"
 
Кристиано Роналдо май очакваше в "Ювентус" да е по-лесно. Обаче не стана точно така. Португалецът изигра вече два официални мача за италианския тим, но още не е изпъкнал с нищо. А знаем, че феновете са нетърпеливи. И не е чудно, че вече го подпукаха. 
 
Роналдо си пусна снимка в една от социалните мрежи, на която тренира упорито във фитнеса. Фотосът обаче бе посрещнат негативно от част от „черно-белите” тифози. „Виж сега, Роналдо, лазиш ни по нервите. Тук в Италия се спи до 11 часа, след което с парче хляб се нахвърляш върху тенджерата със соса за пастата, който баба ни е направила. Отивай да си тренираш в Америка!”, написа един от запалянковците.
 
Друг пък негодува със следното: „Платихме милиони за теб. Ти си мегазвезда, но още нищо не си показал. Давай, че никой няма да те чака! Не ни показвай фитнес, мускули и секси тяло, а голове!”
 
Във форумите на "Ювентус" също могат да се намерят подобни коментари, макар че повечето фенове са твърдо зад Роналдо, имат му доверие и се надяват час по-скоро той да разгърне огромния си потенциал. „Стягай се. Ако днес тези, които недоволстваме сме малко, утре ще се увеличим драстично”, отсича обаче друг от тифозите.
 
След световното първенство в Русия Роналдо напусна "Реал" (Мадрид) и за мнозина изненадващо отиде в "Ювентус". Дали ще постигне големи успехи в Торино или преминаването му при "черно-белите" ще се окаже грешка, предстои да разберем.