Приготви си пуканки

Ако в стила на вашето ежедневие се включват  часовете, в които забрявате за  всичко и ви се иска да изгледате филм-  класика или най новото, може да го направите. Сигурно обичате лятното кино, но вероятно обичате и купа пълна с пуканки. С две думи- домашното кино.

Сигурно си спомняте, че тази пролет по кината ни заля вълна от интересни и грабващи окото заглавия. Уестърни, фантастика, трилъри... Ако сте ги пропуснали  и сте правили опит да ги изнамерите тайничко в някои от торентите, не е нужно да ми казвате, че вероятно и вие като мен сте ударили на камък.

Ако е така няма да се налага да ги търсите повече. Аз ви съветвам да си приготвите купа пълна с хрупкави пуканки и да се насладите на касовите продукции-  Джанго без окови,  Арго, любимите на всички, но в малко по екшън варинат- Хензел и Гретел-ловци на вещици.

Поканете приятелите си и се насладете на топла лятна вечер. Дори бих ви посъветвал да си направите мини лятно кино, ако в задния двор разбира се съседите ви няма да имат нищо против. Съберете си с приятели и преди да направите опит дали на луната едно човече с колело вози своя любим приятел, просто сменете канала и превключете към цифровата телевизия на Мтел. Телекомът допълва каталога си с тези заглавия за които вярвам, че ще проявите интерес. От Мтел се старяат да запазят нашето зрително внимание. А и така трябва, нали откакто смениха бранда си наистина мислят повече за нас.  Досега обемът на видеотеката им се състоеше от 1200 заглавия, но ако така бързо разширяват асортимента си сигурно скоро ще надхвърлят бройката.

Хвърлих един поглед и при вивакомци да видя актуалността на предложените от тях заглавия. Това което бих казал е, че нямам намерение да роня сълзи с предложената от тях драма от 2009г.- ‘’Ню Йорк, обичам те.’’ Дори бих отправил един съвсем приятелски съвет към тях- дайте малко по-живо със заглавията,публиката не трябва да спи!

При Глобул също не виждам съществена промяна в асортимента, още повече, че те не предлагат цифрова телевизия,но пък те поне са решили да ни компенсират с пътуващото кино в страната. Това е друг вариант да погледате хитови и нови заглавия само, че не във вашата градина, а редом и с други фенове на седмото изкуство.

В крайна сметка вие избирате на кой вариант ще се спрете, но аз в никакъв случай няма да пропусна на градинско парти да изгледам ‘’Джанго без окови’’.