Повече настроение с музика навсякъде

Ако сте роден меломан  и без музика не можете да живеете, ако където и да сте и обичате да слушате любимите си песни, докато спортувате. работите или релаксирате ако просто  желаете всичко това да правите чрез телефона си,  мога спокойно да ви съобщя, че това вече е възможно. Сигурно ще ме помислите за изостанал и ще си кажете какво му е толкова специалното, нали си имам радио на телефона?

Да, ама не нещата не стоят точно така. Защото ако честотата на която сте попаднали ви диктува парчето, то трябва да знаете, че  радиото  вече вие ще го управлявате, слушайки музика съгласно вашите предпочитания, настроение и нагласи.

Тази забавна услуга вече е възможна благодарение на това, което предоставят като услуга нашите мобилни  оператори .Това, което измислиха, за да запълнят с още една иновативна услуга нашето ежедневие се състои в това, че посредством специални приложения или просто с регистрация, която отнема по-малко от 1 минута можем да слушаме музика, където и да сме.

Глобул са решили да повдигнат градуса на доброто настроение със  специална музикална услуга. Тя ни дава неограничен достъп до любимите ни парчета като репертоара е запълнен с повече от 15 милиона хита, както чуждестранни, така и родни. С тази програма имаме възможността да създаваме плейлисти и да ги споделяме с приятели.  За да активираме това приложение на телефонаа си обаче е нужно да закупите допълнителен  пакет на цена от 8.90. А, за да имате неограничен достъп  до музаката предлагана от Глобул просто трябва да се включите към новата им тарифа, която ще ви излезе за 16.99 на месец.

Е, виждате, че за да сте на шест със настроението е нужно да платите за тази услуга. Но ако прецените, че не ви се плаща,то тогава може да превключите на “станция Мтел.’’

Телекомът също ще се погрижи  за ритъма на ежедневието като ни предлага не репертоар от 15 милиона песни, а по-скоро дигитално радио в цели шест варианта съгласно предпочитанията на слушаната от вас музика. В същото време, слушайки дадена песен ще понаучете или просто ще си припомните любопитни факти за даден изпълнител. Освен това радиото дава информация за случващото се по света и у нас.  За всичко това ви е нужно само регистрация на адрес;  www.digitalradio.bg.  или приложения за Android и Apple ,което означава, че и дори в движение ще се наслаждавате на хитови и най-нови музикални изпълнения .Дигиталното радио ще влезе и в ефир към цифровата телевизия на Мтел. Разбира се през това време също може да се наслаждавте на музиката през интернет страница ,след като си направите регистрация.

Сами виждате, че и двата оператора са се погрижили за това да можем да слушаме музика, но струва ми се Глобул можеха да направят това без да е нужно да заплащам пакет,  пък било то и неограничен. Освен това мисля се, че вариантът с дигиталното радио е по-добър, защото  просто превключваш на дадено радио и се наслаждаваш на готина музика, не е нужна да сортираш парчетата в плейлисти ,просто избираш предпочитания от теб стил.

Ако и вие мислите така, може да опитате или просто направете избора, който ви допада.