Подари с любов-честит Свети Валентин

Честит празник, на всички влюбени! Ако все още не сте избрали подарък на половинката си, до края на деня имате възможност да го направите. Но може би нямате идея. Не унивайте, ето едни от най-милите подаръци за този повод.

1.

Обичам те на 100 езикa -  Може би най - романтичния подарък за Свети Валентин е да кажеш на половинката си "ОБИЧАМ ТЕ" по много романтичен и нестандартен начин. Всеки има нужда да чуе, че е обичан, още повече от любимия човек. Подаръка "Обичам те на 100 езика" е луксозна кутия с формата на сърце  с над 100 папирусчита от луксозна хартия, с надпис “обичам те” на над 100 различни езика.

2.

Романтичен шоколадов подарък - В този подарък има всичко необходимо за празника на едно място. Подарък, който говори сам по себе си. Вие няма нужда да казвате нищо. Само създайте подходящата атмосфера инека има шоколад!

3.

Рамка за 6 снимки LOVE - изключително романтичен подарък подходящ за Свети Валентин. Ако сложите Ваши общи снимки в рамката или пък просто я подарите с пожеланието да създадете заедно още спомени ще направиTе един много впечатляващ подарък за Свети Валентин.

4.

Букет от бонбони за СВЕТИ ВАЛЕНТИН - Шоколадовия букет е уникално решение за подарък за Свети Валентин той е смесица от красив, интересен и уникално вкусен букет красиви цветя. Ако купите рози, те със сигурност ще овяхнат много по-бързо отколкото букета от бонбони. Букета не само няма да овяхне, но и ще Ви подслади живота. Успешно се комбинира с всеки друг подарък.

5.

Подари СЪРЦЕТО си! - романтичен подарък за подсилване на любовта и страстта ! Розовият Кварц е известен като камъка на любовта. Неговата любовна енергия се засилва, още повече, когато е с формата на сърце.

6.

Летящи фенери - идеалното допълнение към всеки подарък за Свети Валентин. Може да закупите един или няколко фенера на желанията и да ги добавите към подаръка, преди да се пусне летящия фенер трябва да да си намислите желание и тогава да го пуснете да лети и да се наслаждавате на романтичната гледка.

Хубав празник!