Най-странните неща, с които хората се качват в самолета

Виждали ли сте снимки на Ким Кардашиян на летището с възглавница?

Чували ли сте за пътници, които си носят уред за бавно готвене, за да приготвят храна в хотелската си стая?

И ако на някои места е разрешено пренасянето на тенджери и тигани, има неща, които трудно минават през митница. Като мъртва акула, живи гълъби или упоено тигърче.

Факт е, че има толкова много незаконни и направо невъобразими неща, които пътниците се опитват да прекарат покрай охраната на летищата. От американската асоциация (TSА) дори са направили акаунт в Instagram, за да споделят за тях.

Изкуствен човешки труп

През 2016 г. TSA намира труп на международното летище в Атланта. Nubbin е реквизит от филма Texas Chainsaw Massacre 2. Обзалагаме се, че никога не бихте искали да седите до такъв пътник.

Гребен - ножче

Този април на международното летище в Бостън служителите по сигурност са намерили красив розов гребен. Той се оказва скрит нож, какъвто не е позволено да се носи в ръчния багаж.

Гигантско мече

Преди пет години служителите на международното летище в Лос Анджелис отказаха да пуснат симпатичен плюшен, но огромен мечок - пътник през охраната.

Бебе акула

Това се случва на международното летище Сиракуза Ханкок в Ню Йорк. Бебе акула е намерено в ръчен багаж миналата година и разбира се, е конфискувано.

Реплика на бомба

Не се допускат истински бомби и експлозиви, това е очевидно. Но заедно с това не се разрешават и реплики.

Щурмова пушка

На международното летище в Нюарк Либърти полицаите хванаха щурмова пушка и боеприпаси, скрити под хастара на чекирана чанта. Те са незаконни в Ню Джърси, така че не само са били иззети, но и пътниците са арестувани.

Котка

Пътник се опита да транспортира котката си в чекирана чанта. За щастие, тя е намерена и спасена от офицер на международното летище Ери в Пенсилвания.

Зареден пистолет

Обезпокоително е, че толкова много хора се опитват да носят заредени пистолети в ръчния си багаж. Те не успяват, но това откровено е пренебрегване на правилата и безопасността.

Персонализирана секира

Младоженец носи малка брадвичка в чантата си за чекиране. На нея е изписано неговото име и датата на сватбата. Ако някой ви даде такъв смъртоносен подарък, опаковайте го в куфара или го оставете.

 

Източник: profit.bg