Натисни звездата

Как ще платите- чрез карта или кеш? Май голяма част от нас са свикнали това да бъде обичайния въпрос, когато усмихната продавачка в магазина учтиво ни попита за начина на плащане. И Вие плащате в кеш или чрез карта...

Допускали сте някога обаче, че вместо усмихнато лице може да чуете усмихнат глас, пазарувайки през телефона си. Да пазарувам през телефона ли ? Сега сигурно повдигате вежди и се питате как така да пазарувам през телефона си?

Ще ви отговоря директо –вече може .Можем да пазаруваме по този начин и тази възможност за щастие и наше удобство се предлага вече и от нашите мобилни оператори.

Искам да ви разкажа малко повечко за тази услуга.  Първо тя е генерирана от нуждите на самите нас като потребители и в знак на тази потребност мобилните оператори у нас реагираха светкавично и ни предоставят тази възможност.

Ето, че вече и те пристъпиха към създаването на електронни магазини .Така например, ако започна с Глобул, хубаво е да ви светна, че този мобилен оператор ви дава възможността  чрез сайта e-trade да пазарувате онлайн. Можете да поръчвате от гамата им продукти и услуги като заплащането става по два начина. Или куриера звъни на вратата ви, или чрез банкова карта.  Ако доволно вече потривате ръце само трябва да знаете, че тази услуга е валидна само за София.

Но не унивайте, имате възможност да пазарувате от всяка точка на страната ни само трябва да натиснете звездата… Какво имам предвид? Имам предвид това, че от Мтел също предлагат възможността да пазаруваме онлайн. Те също подържат електронен магазин, но всъщност пазаруването става бързо и лесно чрез телефона си с едно набиране на *88. За радост разбирам, че телекомът се стреми да ограничи разликата в асортимента от пазаруване, тоест стреми да осигури възможността  да пазаруваме от всичко онова, което го има и в магазина- тарифни планове, устройства било то таблети или лаптопи и т .н. И така, натискайки звездата  ще чуете любезен глас, който следва да ви упъти в цени, продукти и други неща, които ви интересуват. Ако сте си набелязали конкретен продукт то няма да ви отнеме дълго време, за да получите инфо за него. А доставката е безпроблемна и се осъществява до два дена на територията на цялата страна.

Натисни звездата вече имаме и друга възможност. Ако случайно сте загубили своята сим карта, то може да си поръчате нова при това със същия номер. Доставката е напълно безплатна.

Надникнах и при Вивакомци. Е, при тях няма да имате възможност да пазарувате онлайн, тъй като временно не приемат поръчки.

Нищо все пак светът няма да свърши, и ако нямат тази възможност ще се поразходите да техните офиси.
След като ви разказах за новата възможност за пазаруване, замисляли ли сте колко по-удобно, бързо и лесно би било оттук нататък да пазарувате. Аз бих опитал, а защо не да направя изненада и на някой роднина от провинцията...

Пазарувайте смело!