Наслади се на играта

Лято, плаж, вълни и мацки, замирисва ли ви вече на море? На пържени картофки и бира...

Мен отдавна ме зове и вече дори реших къде ще почивам.  Усещате сигурно вече свежия бриз, а може би и вие  вече като мен сте решили накъде ще се запътите. Ако все още се чудите на коя морска дестинация да забиете котва,  ще гледам да ви улесня в избора, особено ако сте почитатели и на летния спорт- сърф или плажен волейбол.  Ще кажете какво пък толкова специално има в летния спорт. Аз веднага ще ви отговоря, че има и то не само заради играта, но и заради това, че това лято няма да ни липсва спортен ентусиазъм  и настроение по топлите родни плажове.

Аз като любител на плажния волейбол не само ще пробвам силата на моята ръка, за да забия топката, но и ще се насладя на професионализма на младите таланти. Това лято ще бъде интересно, защото разбрах, че е време на поредния по ред турнир за млади таланти. Сигурно вече се досещате и просто се питате защо не кажа, че се организира Mtel Beach Masters. Е, приятели и почитатели на този турнир, имам гордостта да ви съобщя, че ще съчетаете почивката си с любимото ви хоби. стига да насочите компаса си към Варна.

Много се радвам, че ще мога да се насладя на този престижен турнир, тъй като дуела няма да е никак лек.  Той ще излъчи шампионите  измежду 32 двойки мъже и 32 двойки жени. Уха, в този летен жар битката ще бъде оспорвана. А и освен това интереса ви ще се засили още повече, ако ви кажа,че за първи път в България през август месец ще бъдат излъчени и шампионите  до 22 години, което ще рече че играта продължава  и ще можете да и се насладите с пълна пара. Ние като домакини на турнира ще излъчим и наши представители и понеже става въпрос за квалификации, имайте предвид, че победителите се класират и за Световно първенство през 2014. Стана ли ви вече горещо?

Аз ще бъда там, елате и вие, не е за изпускане.

За да не пренебрегна пък почитателите футбола на, ще зарадвам и тях. Макар че няма как да има плажен футбол, поне биха могли да се зарадват като им кажа, че пък Глобул  организират детски футболен лагер с треньори от престижния Манчестър Юнайтед. Над 100 деца от цяла България ще имат възможност да се включат и да участват. Това е добре и макар да нямаме възможност да ги гледаме поне знаем, че се създават едни бъдещи таланти, който дай боже да гледаме един ден по телевизията в оспорвани мачове.
Зачудих се обаче какво ли пък ще ни подготвят Виваком като лятна спортна изненада…

Засега нищо май, още не са измислили, но пък ако няма да ходите на море ще поспортувате до някой техен офис да разгледате поне летните им промоции или да си платите сметката.

Пожелавам на всички ви едно топло, спортно и усмихнато лято!