Кейт Мидълтън сложи тиарата на Даяна

Кейт Мидълтън е център на внимание навсякъде, където се появи. Така беше и по време на приема в чест на испанския крал Фелипе Шести и съпругата му Летисия в Бъкингамския дворец. Съпругата на принц Уилям беше избрала тоалет в бледорозов цвят – дантелена рокля на Marchesa, която беше комбинирала с масивна огърлица и тиара. Именно бижуто и тиарата станаха обект на най-голям интерес. Оказа се, че огърлицата от рубини и диаманти, съчетани с диамантени обеци, принадлежат на кралица Елизабет II. Те са подарък от родителите й, отбелязва списание Vogue. Говори се, че комплектът е носен за последно през 80-те години на миналия век.
Тиарата Lover's Knot пък била на покойната принцеса Даяна - майката на принц Уилям. Кейт с удоволствие сложила един от любимите аксесоари на Даяна, която загина през 1997 г. в автомобилна катастрофа.
Разбира се, феновете на Кейт не пропуснаха да отбележат и ефектната рокля, с която тя се появи на събитието. Дантеленият тоалет на Marchesa бе доста провокативен - с огромно деколте - нещо нетипично за Мидълтън.