Четири нестандартни начина да прекарате Свети Валентин

В последните години, 14-и Февруари е изключително популярен празник у нас. Превърна се в предпочитана дата за предложения за брак.

За някои това е просто ден, като всеки останали, за други отпразнуването на тази дата е показател за чувствата и бъдещето развитие на настоящата им връзка, трети го отричат и предпочитат да празнуват „Трифон Зарезан”. Независимо към коя от трите групи спадате, независимо дали сте сам или обвързан, ние сме подбрали няколко интересни начина да прекарате този ден.

Идеи – за всеки по нещо:

„Вечеря от високо“ – романтично, забавно и определено запомнящо се. Независимо какво празнувате и в каква компания се, приятна вечеря с хубава гледка, винаги е добра идея.

„Дегустация на вино“ –  в деня на виното и любовта няма по-подходяща напитка от чаша червено вино. Затова и мястото може да е тематично, за радост България е страна с множество винарски изби, което прави идеята лесно изпълнима.

„Пилотиране на самолет“ – определено нетрадиционно! Ако вашите интереси или интересите на половинката ви са насочени в тази посока, то това е перфектната изненада. Бихте могли да я допълните с хижа в гората и усамотение с чаша червен вино и горяща камина или може би скок от полет, за по-екстремните.

„Стая със загадки“ – това предложение би могло да се стори интересно на тези от вас, които са готови за големия въпрос: „Ще се омъжиш ли за мен?“. Как? Отговорът е лесен, за да излезете от стаята ще трябва да отговорите на въпроси свързани с вашата половинка, а последния въпрос...вече го знаете.

„Любов на скорост“ – седмица посветена на любовта и екипната работа или докажете, че сте най-добрият тандем, както в любовта, така и на картинг пистата.