Бъди онлайн - навсякъде и по всяко време

Обичате ли дългите разговори, обичате ли да споделяте, да се забавлявате където и да сте ?Що за въпрос е това, особено ако обичате умните устройства и се радвате на таблет или смартфон. Въпросът е напълно логичен, защото няма проблем в това да правиш всичко, което те кара да се забавляваш, докато си онлайн, но може би се появява малък проблем, ако трябва да се изправиш пред избора какъв ще е начинът да бъдеш онлайн. Логично, отново въпроса ще опре до това какво ще ми предложат като оферта Глобул, Мтел и Виваком ,за това  да бъда онлайн и да се забавлявам.  Предпразнично Глобул решиха да подразнят потребителит с предложение да можем да активираме срочен допълнителен пакет за мобилен нет, ако това  направим до 14 май. Глобул ще ни отпусне двойно повече мегабита. Цената на тези допълнителни пакети варира от 6. 50 и стига до 9 и 50. По моите сметки излиза следното- ако например съм си избрал пакет включваш 1000 мегабита за 14  лв. и допълнително искам мобилен нет и доплатя  9 и 50 всичко ми излиза приблизително 24 лева ,звучи ми добре и започвам да се замислям.

При  Виваком нищо ново под слънцето, няма атракция при тях ,освен стандартните им пакети, доколкото разбирам обаче едва ли бих могъл много до разчитам на скоростта и покритието на техния мобилен нет ,за да бъда онлайн.

Какво става в Мтел? Ами те още преди месец и половина са решили, че не нужно да има повод или празник, за да отпусне допълнително пакет и с това да зарадват онлайн потребителите. .Мтел са решили да ни удостоят със специално внимание и да изграядт цяля политика за нас .Много специално ми прозвуча това и реших да видя какво точно се крие зад тази политика за всички, които искат да са онлайн. Не мога да скрия факта, че ме грабнаха с политиката си. Сигурно сте любопитни да ви разкрия набързичко как отново Мтел успяха да ме спечелят  и как всъщност отбелязват двоен ръст на такива като мен- почитатели на смарт устройствата. Не случайно кодовото название на новите тарифи са Смарт тарифите. Предлагат се в три варианта, без дългосрочно обвързване и без срокове в които евентуално би могъл да изпуснеш горешата оферта. Пак да ви напомня, че при Глобул офертата важи до 14 май, докато при Мтел понеже е със статут нова политика към клиента не си ограничен. И така, кое е другото от тази политика, което ни прави специални? Това е, че който и вариант на смарт оферта да си избереш, получаваш минутки за разговор с пет любими човека, минути към националните мрежи и разбира се накъде без трафик за мобилен нет. Цената на първи вариант Мтел Smart се явява 24 лева, но тук директно получаваш максимална скорост от  750 мегабита за сърфиране  и 200 минути към всички мрежи в страната.  Вариант втори- избираш Smart 2 и получаваш двойно повече минути и 1500 MB интернет трафик  за цената от 34 лева. Но най-привлекателен за мен си остава вариант 3, а имено Smart3, който те изстрелва в онлайн пространството с 3 GB и 1000 минути за разговори с любими хора. Месечната му такса е близо 60 лева, но определено си заслужава. Моето мнение е, че по-добре да се присъединиш към новата политика на Мтел, ако искаш да си винаги онлайн, първо защото тя е безсрочна и  не те кара да добавяш допълнителни пакети, както е при Глобул, нито да се съобразяваш дали е празник или не и да дириш промоциите. Оказва се, че при Мтел онези услуги от които имаш нужда не са на промоция, защото предстои един или друг празничен повод, празникът си самият ти, което те превръща в отпорна точка на една или друга политика, от която печелиш отново ти. Но крайна сметка ти избираш   дали да си просто онлайн, или да си онлайн със смарт политиката на Мтел.