Ако обичате предизвикателствата...

Ако във вашия стил и  натура са приключенията, ако обичате да сте превъплащавате в супермен или супреруомън,  ако просто сте готини и обичате реалитата, то вие сте избрани и задължени да вземете участие в продукцията- Играта на Мтел.

Погъделичках ли  любопитството ви? Ако е така, ще продължа да го правя и ще ви кажа, че вече имате терен, където можете да изявите своя приключенски дух. София се превръща в арена на динамично преживяване, което ще повдигне адреналина ви и ще провери логиката и бързината на вашия ум и сетива... Е, Оскар няма да вземете, но пък вашата активност ще бъде възнаградена ... и то с нескромни награди…

Хайде сега малко да ви приземя и да ви разкажа за това каква е същността на продукцията.
Първо кастинг за ролите няма да ви се налага. Просто се включваш в ролята на преследвач, слагаш телефона в джоба и зъвръзваш добре връзките на маратонките... Второ, ще ти се наложи само да си припомниш стила на Индиана Джонс, за да можеш да си в състояние да откриваш тайни места и съкровища...И трето, не забравяй, че ще ти бъдат зададени няколко въпроса на които да отговориш и в крайна сметка да подкараш с пълна газ чисто нов автомобил Mini.

Знам, че вече със сигурност сте повдигнали вежди и ви се иска да ви дам повечко информация за тази възможност. За тази възможност ще трябва да благодарите на Мтел ,които  в стила си на интересните оферти се ангажират да разнообразят и развеселят лятото на жители и гости на столицата .
Това е кампания, чиято основа се опира на Мтел- Гиганет. За него вече ви говорих,но явно Гиганет набира скорост и в негова чест и вие може да изявите вашата сила. Кулминацията на тази кампания ще достигне точно на 29 юни,  когато ще имате възможност да се включите в преследването на супер героите. За целта всички желаещи на тази дата трябва да се съберат пред НДК точно в 17h. Да облечете вашата сценична специална блуза, даваща ти право на участие.

Не забравяйте, че е е пропоръчително да имате андроид приложение, което ще ти помага в преследването на героите до тайните места. Ако нямате, просто следвайте някой от другите преследвачи, за да достигнете  целта.  Ако сте ловки в преследването си и откриете супер героя, запазете самообладание и концентрирайте ума си. Ще ви бъдат зададен три въпроса, на които е хубаво не само да отговориш правилно, но и да бъдеш много бърз, колкото  най-бързата награда- автомобил Mini,на когото да натиснеш газта до дупка.

Ако ли не, ще можеш да си спечелиш  таблети и смартфони Sony Xperia Z. За тези, които това има се струва не по силите, но все пак им се иска нещо интересно за през лятото,тогава просто стани фен на страницата на Мтел, ако още не си станал. От там ще можеш да следиш сюжета около цялата тази кампания и в крайна сметка можеш да спечелиш  смартфона Xperia SP.

Виждам, че засега другите оператори не могат да ни предложат подобно изживяване.Но знае ли се, може и те да измъдрят нещо авантюристично...

Но дотогава не губете време, не се бавете, Мтел ни предизвикват! Аз мисля да отида и да се пробвам в предизвикателството!

Научете още как на: http://www.mtel.bg/igrata