Ужасът разширени пори

Разширените пори на лицето не само имат непривлекателен вид, но и способстват за разпространението на бактерии, което, от своя страна, води до появата на възпаления. Напълно да се отървете от разширените пори на лицето е почти невъзможно! Но да се борите с проблема е необходимо, тъй като влошаване на този дефект ще доведе до появата на други нежелани кожни проблеми.

 

Всичко трябва да е поетапно и за да разберете как да нормализирате порите, трябва да разберете първо причините!

Порите – това са многобройни каналчета, които играят важна роля във физиологията на кожата. Те са проводници за секретите на мастните жлези и кислорода. Секрецията на порите осигурява необходимата влажност, също снабдява вътрешните слоеве с хранителни вещества. Но, ако секретът на мастните жлези, излизайки навън, срещне пречка от мъртвите неолющени клетки, се смесва с тях и запушва пората. Тя увеличава своя размер, както и разширява канала на мастната жлеза.

Добре е като за начало да започнете с редовни пилинги и процедури, които да редуцират излишната мазнина. Когато кожата се постегне и посвие, можете да опитате и с няколко процедури мезотерапия.

https://www.ofertomat.bg/Paket-ot-4-protseduri-mezoterapia-Samo-za-380-lvot-MBAL-Skin-Sistems-p4597.html