Коя част от женското тяло остарява най-бързо?

Голяма част от жените смятат, че първите признаци на стареене се проявяват по кожата на лицето и шията.

Дали обаче това е така? 

Научно доказано е, че гърдите са онази част от женското тяло, която остарява най-бързо. Учените обясняват това с факта, че тъканта в зоната e доста по-чувствителна и податлива на стареене. И ако си мислите, че само кожата на лицето се нуждае от средства за хидратация, то  в козметичното ви несесерче, трябва да намери място и продукт, преднаначен за бюста Ви.

Гърдите са една от най-отличителната отличителните части от женствената женското тялоприрода. Независимо от формата и големината им, те придават допълнителна красота на женското тяло, в тази толкова деликатна част от женското тяло винаги има красота. , нНо много често жените дамите не се грижат достатъчно добре за неятях.

Сред най-съществените фактори, влияещи на еластичността на гърдите, са загубата и/или наддаването на тегло, както и бременността. С годините настъпват промени в жлезистата тъкан на гърдите, което се отразява на тяхната плътност и структура. Стресът и хормоналният дисбаланс също са сред ‘’виновниците’’ за не толкова привлекателен бюст.

За този проблем съществено може да допринесе и излагането на слънце, особено ако дамите предпичататпредпочитате по-изрязани бански. Не подценявайте влиянието на UV лъчите.

Разбира се, процесът на стареене със сигурност може да бъде забавен. Концентрирайте усилията си в тази посока и ще видите резултати.

Променете хранителните си навици. Намалете приема на мазнини и наблегнете на здравословно меню, включващо зеленчуци, зърнени култури и нетлъсто месо, като риба например.

Спортувайте! Включете в ежедневните си упражнения такива, които заздравяват и тонизират мускулатурата на гърдите. За целта може да използвате леки гирички, ластици или собствената си тежест.  А още по-ефективно би било  да обливате гърдите си със студена вода и да им правите масаж. 

Със сигурност това са навици, които биха могли да позавишат еластичността на Вашите гърдите. Но в ситуация, в която техният обем и плътност е са видимо загубени, те не биха дали резултат. Ако жената не харесвате бюста си, това неименуемо ще засегне и засяга нейното самочувствието ви. Ето защо в повечето случаи е оправадано да потърсите решение при специалист.

Репрезентативно социологическо проучване, направено неотдавна наскоро у нас, показва, че 63% от населението на България не харесват нещо в себе си и нямат нищо против да се възползват от възможностите на пластично-възсатновителната и естетична медицина .

Какви възможности по темата предоставя тя, може да научите оттук: https://skinsystems.bg/bg/department/korekciya-na-byust