Източва ли липосукцията всички нежелани мазнини ?

Наднормените килограми за проблем за голяма част от жените.  В търсене на правилното решение дамите прибягват до строги диети, спорт до изтощение и хранителни добавки със съмнителен произход.

Поддържането на добрата форма се крие в балансирания начин на живот. За съжаление обаче понякога диетите и движението не помагат. Дори и да отслабваме, проблемните области остават непроменени.

В подобен случай на помощ идва липосукцията. А въпросът е източва ли липосукцията всички мазнини? Източва ли се всичко нежелано? Отговорът е много прост: да, липосукцията е метод, с който можем да коригираме проблемните области и да се оттървем от мастните натрупвания. Но тя в никакъв случай не е метод за борба със затлъстяването. Ако имате много наднормени килограми, липосукцията не е решение за вас и никаква пластична операция няма да ви е от помощ. Разковничето е в промяната на начина ви на живот.

В случай че за вашия случай най-доброто решение е липосукция, важно е да изберете болница, в която работят опитни специалисти. Такава е МБАЛ "Скин Системс" - частна болница, която разполага с модерна апаратура и квалифициран екип от лекари. В "Скин Системс" работи и д-р Крахтова, един от първите лекари, въвели естетичната медицина у нас!

За повече информация, следете фейсбук страницата на Skin Systems Group: https://www.facebook.com/SkinSystemsGroup