Водата-защо е толкова важна

Пиенето на повече вода прави кожата ни по-здрава и по-сияйна. Това не е просто клише, а сигурен метод, чрез който можем да накараме клетките ни да заработят  по-ефективно. Водата е източник на живот. Трябва да пиете много вода, но е необходимо да съобразите нейното количество с Вашето тегло. Счита се, че за възрастни оптималното количество на ден е около два литра. Вторият основен съвет е да не забравяме, че водата и солта са неизменно свързани. Ако не приемате достатъчно натрий, тялото ви не може да усвои водата правилно и заедно с токсините, изхвърляте и много минерали или електролити. Необходимо е да намерите оптималното количество вода за себе си но и да не изключвате напълно солта от менюто си.

Какво ще забележите, след като пиете достатъчно вода:

-Повече енергия.

-Няма да имате сутрешни главоболия или болки в мускулите.

 -Ще бъдете по-концентрирани.

-По-рядко ще усещате глад, защото много често си мислим, че сме гладни, а всъщност тялото ни подсказва, че се нуждаем от вода.

Какви промени ще забележите в кожата на лицето ви:

-Изравняване на тена – червените петна ще намалеят.

-По-стегната кожа. По-сияен вид.

-Кожата ще е по-здрава – няма да е толкова суха или чувствителна.

Разбира се, за да постигнем тези резултати е необходимо чрез козметични грижи да се погрижим за сияйния вид на кожата. Много са начините за това, но неизменно един от тях си остава мезотерапията за лице. Повече за процедурата, последвайте линка.

https://www.ofertomat.bg/Paket-ot-4-protseduri-mezoterapia-Samo-za-380-lvot-MBAL-Skin-Sistems-p4597.html