Торбичките под очите-как да ги елиминираме

Торбички под очите са досаден женски проблем  Те може да са последица от натрупана умора и стрес , да са наследствени, а може да са сигнал, за здравословен проблем.

Ако причината за торбичките се оказват времевите показатели, то тогава обикновено жените започват да търсят лек за справяне с този козметичен недостатък.

За профилактика на кръгове и торбички под очите е важно спазването на режим на хранене, на сън и почивка. Също така трябва да се опитате да избягвате стресови и конфликтни ситуации, да си почивате след дълга визуална работа. Не забравяйте значението на посещенията във фитнеса.

Всеки, който има торбички под очите, знае колко неприятно е това. Дори дамите, които се гримират, знаят че е невъзможно да прикрият грозната подутина под очите с помощта на грима. Каквото и да правите те си личат. Макиажът не е спасение при този проблем и, за да го избегнете или облекчите състоянието си, най-добре да вземете мерки.

Понякога така познатите студени парченца краставица или филътр чай не могат да свършат работа. Торбичките под очите изскват по специална ежедневна и вечерна грижа. Все повече специалисти по естетика препоръчват употребата на околоочни кремове и серуми, чието съдържание на съставки ефктивно се бори с проблема.

Един от възможните начини за справяне с торбичките под очите е серумът с натурални съставки. Повече за него, последвайте линка:

http://drkrahtova.com/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%82/serum-o...