Стига с тези бръчки

Без съмнение появата на бръчки по лицето е част от нормалният процес на стареене. Често обаче тяхната поява може да бъде резултат от липсата на грижа за кожата на лицето, или прекомерният стрес и преждевремнно остаряване.

Най-досадна и най-видима си остава т. нар. гневна бръчка. Наричат ги „бръчки на гнева“, което подсказва, че трябва по-малко да изпитвате гняв и когато сте под въздействието на емоции, по-малко да правите мимики в тази част на лицето.

Не по малко досаден е и т. нар. пачи крак. Те се срещат при всеки, който се смее често. Когато са едва забележими, това е съвсем нормално, но ако са по-дълбоки, може да подсказват за проблеми със зрението. Обърнете внимание на храненето и спортувайте повече. Не на последно място, прилагайте крем за околоочен контур.

А какво да кажем за бръчките под очите? Събуждаме се с тях всяка сутрин, особено когато сме недоспали. Но, ако вашите са трайни бръчки, опитайте се да консумирате повече свежи плодове, зеленчуци, да пиете достатъчно течности през деня.

Ако бръчките по челото преобладават и нищо не помага за тяхното премахване, то може да се помисли за една много ефикасна процедура. Повече за нея, научете на:

https://www.ofertomat.bg/Lifting-na-chelo-Endoskopski-frontlift-za-2800-...