Ринопластика - преди и след

Ринопластиката е една от най-често срещаните пластични операции. Броят на хората, които не харесват формата на своя нос, е огромен. Голяма част от тях прибягват до промяна на външния си вид чрез ринопластика, за да подобрят своето самочувствие.

Преди интервенцията обаче често си задаваме въпроса какво можем да очакваме от бъдещата ни визия.

Всеки пациент, на когото му предстои ринопластика, трябва да е наясно с няколко важни неща:

Формата на вашия нос задължително трябва да бъде съобразена с вашето лице и с вашите черти. Не всеки нос е подходящ за всяко лице. Затова е добре да визиуализирате в съзнанието си визията, която ще е подходяща за вашите индивидуални характеристики.

Резултатите от ринопластиката зависят от компетентността и опита на хирурга, както и от приложената оперативна техника. Желаещите да си направят ринопластика трябва да са наясно, че не може с прецизна точност да се изчисли финалния резултат от операцията. Имайте предвид, че окончателна представа за вашия нос може да добиете след като отоците спаднат напълно.

Не се отчайвайте ако първоначално, носът ви не е това, което сте очаквали, защото той ще се променя с всеки изминал ден. Спазвайте прецизно всички препоръки на вашия хирург след операцията, за да сте сигурни в резултата, който очаквате.

Съвременната ринопластика може да ви даде нос, който да е идеално пропорционален и естетичен и едновременно с това да ви осигури пълноценно дишане. Затова настройте се положително за бъдещата ви промяна.

 

За повече информация: https://www.omed.bg/Ne-otlagai-Korektsia-na-nos-tsal-nos-za…