Работата пред компютър...

Скъпи дами, знаете ли, че работата свързана с компютър може да се окаже вредна не само за вашите очи, но и за вашата кожа?

Разбира се това не означава, че трябва да спрем да работим още повече че съвременната оптика предлага предпазни очила, с които да се минимизира вредното влияние на лъчите от компютъра.

Не са за пренебрегване съветите от специластите, които съвтват на всеки час работа с компютър да ставате за разходка. Всъщност тази разходка ще се окаже полезна не само за вашето зрение, но и за вашата кожа. Защото лъчите от компютъра могат да състарят вашето лице и кожата да загуби своя тонус. Да изглежда повехнала и остаряла. Специалистите обясняват това с т. нар  влияние на електростатичното поле и аеройонната обстановка върху организма. По кожата на лицето и ръцете засядат аерозолни частици и в резултат на това се увеличава вероятността от поява на дерматити, сърбеж, зачервеняване . По тази причина кожата губи своя тонус и изглежда повяхнала.

Можете да се погрижите за нейното добро състояние посредством процедура, която значително може да подобри нейното състояние. Вижте повече:

https://www.ofertomat.bg/Paket-ot-4-protseduri-mezoterapia-Samo-za-380-lvot-MBAL-Skin-Sistems-p4597.html