Подходящи процедури за летния сезон

Лятото е вече тук и трябва да се погрижим за кожата си. През пролетта и лятото трябва да забавим темпото и да оставим кожата да диша. През този период може да се приложат различни освежаващи и хидратиращи процедури, за да я подготвим за зимата.

Харесвате кожата си, придобила лек загар, но и усещате лекото опъване в края на деня. Това означава, че кожата ви е дехидратирана и спешно се нуждае от хидратация. В този случай серия от процедури мезотерапия, богата на хиалуронова киселина и комплекс от витамини, веднага ще нормализира състояниетo на вашата кожа и ще намали увреждащото действие на ултравиолетовите лъчи.

Друг метод за цялостно подмладяване на кожата е, мезолифт, който съдържа само хиалуронова киселина и премахва незабавно фините бръчки и ревитализира кожата на лицето.

Ако не харесвате устните си, въпреки гланца и червилото, тогава може би е време за филър хиалуронова киселина, която ще направи устните ви пухкави и сочни, а усмивката неустоима. Тази процедура е истински хит през лятото!

Можете да се възползвате от благотворното влияние на ботулиновият токсин, който ще релаксира мускулите ви и ще заглади неприятните бръчици.

Препоръчително е веднъж месечно да посещавате квалифициран козметик, който ще почисти лицето ви. Подходящи са и хидратираща терапия, масаж на лице, грижа за околоочния контур.

За повече информация: https://www.omed.bg/Iglena-mezoterapia-na-litse-ot-MBAL-Skin-Sistems-p60...