Младостта – как да я запазим?

Стареенето е природен процес, през който всеки от нас минава рано или късно, и който влияе на блясъка и свежестта на кожата на лицето. Някои жени просто спазват определени правила – здравословна  храна, редовен пилинг, вниманетелн избор на козметиката, която използват. Но понякога, когато това не е достатъчно, прибягват към „бързи“ процедури за подмладяване, като мезотерапия или ботокс.

Целта на процедурите с ботокс на първо място е премахването на бръчки и подмладяването на кожата на лицето, но в същото време и отстраняване на навика да се правят гримаси, като по този начин се намалява възможността за появата на нови бръчки.

Ботоксът е вещество, което релаксира мускулите и не позволява на импулса да премине от нерва към мускула. В естетиката, ботокс се използва с цел видимо намаляване на бръчките. По-рано тази процедура е създавала „пластичен изглед“, лице без емоции, но в момента техниката е толкова напреднала, че всички лицеви движения и мимики се изпълняват нормално и може да се види всеки израз.

Процедурата дава видими резултати след 10 дни от прилагането, като се повтаря веднъж на всеки шест месеца. Всяка следваща има по-дълготраен ефект от предходната.

След като направите тези курсове не забравяйте, че може да се подложите и на няколко процедури мезотерапии за още по-добър ефект.

Научете повече на: https://skinsystems.bg/bg/department/botoks