Лифтингът- мощно оръжие в борбата със стареенето

Добре дошли в младостта на зрялата възраст!” Така започва Мариус Карол книгата си „Клубът на 50-годишните”. Това не е възраст за чудеса, а по-скоро за реализъм. Зрелостта дава спокойствие и мъдрост. Рано е да пишеш книга, късно е да родиш дете, но е точният момент да засадиш дърво. И все пак на жените не им е приятно постоянно да им припомнят, че са достатъчно възрастни, за да са баби, дори и това наистина да е така.
 
На тази възраст дамите са по- щастливи от всякога. Това е възрастта, в която благоприятното душевно състояние оказва влияние върху външния вид на жената. 
И на 50, обаче жените са склонни да полагат грижи за външния си вид, повече отколкото на 30 или 40. Дори още повече да се подържат чрез методи, които да намалят влиянието на външните фактори и да минимизират отпуснаталата се кожа и бръчки.
Не малко жени на 50 избират лифтинга за свой верен приятел срещу стареенето. 
 
Дамите търсят съвет за козметични операции на лицето, тъй като са загрижени за нарастващата отпусната и увиснала кожа поради увеличаване на уплътнението около челюстите или (и) развитие на гънки по лицето и шията. Това ги прави да изглеждат по-стари и уморени, отколкото всъщност са.
 
Повече за същността на лифтинга, може да научите оттук: