Лифтинг

Ако сте притеснени от възрастовите изменения по Вашето лице, лифтингът може би е точно за Вас.
Чрез тази процедура се коригира увисналата кожа и мускули на лицето, отстранява се излишната мазнина и се възстановява стегнатостта за постигане на по-младежки, отпочинал и жизнен външен вид.

Операцията лифтинг е много подходяща за всички, върху които времето е оставило своя отпечатък. Прави се предимно на хора на средна възраст, но понякога се прилага и при 30-годишни, когато лицето е преждевременно състарено.
Състаряването на лицето води до загуба на еластичността на кожата, увисване на тъканите и до появата на бръчки. Тези знаци на възрастта се отразяват на начина, по който се чувстваме и по който изглеждаме. Дори човек, изпълнен с енергия, може да изглежда по-възрастен и уморен, отколкото всъщност е.
Използването на специална козметика намалява процесите на старенее, но понякога далеч не е достатъчно, за да постигнете желаните резултати.

Отпускането на кожата на лицето и мастната тъкан се дължи на загуба на тонуса поради това, че еластичните и колагеновите фибри постоянно губят свойствата си на свиване и стягане. Този процес може да започне още преди 30-годишна възраст. Стресът, пушенето и наследственото предразположение са други важни фактори.

По време на ендоскопския лифтинг на челото, мускулите и тъканите, водещи до появата на бръчки или причиняващи увисване на кожата, биват коригирани чрез частично изрязване или модифициране до постигането на по-гладък вид на челото, повдигане на веждите и минимизиране на линиите на намръщване. Чрез ендоскопския лифтинг перманентно се подобряват бръчките, породени от мимическата дейност на лицето, напр. Линиите на намръщване и хоризонталните бръчки на челото. Процедурата трае около час и половина, през което време Вие сте под пълна упойка.

След операцията Ви очаква еднодневен престой в болница. Препоръчително е да отсъствате от работа две седмици за първоначално възстановяване.

Консултацията с Вашия пластичен хирург е първата стъпка, която трябва да предприемете, за да разберете как чрез тази процедура оптимално ще се подобри визията и състоянието на Вашето лице.

За повече информация: https://www.ofertomat.bg/Lifting-na-chelo-Endoskopski-frontlift-za-2800-...