Кога организмът ни се нуждае от детокс

Когато тялото ви има нужда от детоксикация, веднага ще ви изпрати сигнали. Просто трябва да ги разпознаете. Детоксикация или пречистване на организма чрез хранене или липса на хранене за лечението на най-различни заболявания и за пречистване на тялото и съзнанието.

Затова според някои специалисти днес детоксът е липсващото звено в храненето на съвременния човек, а той има нужда от него повече от всякога. Гледайте на пречистването като на почивка от вредните храни, така както почивате след работа, за да презаредите, да се отпуснете и да получите нови перспективи за живота.Истината е, че идват отвсякъде - химическите замърсявания във въздуха, тежките метали, пестицидите в храните, медикаментите, алкохола, активното и пасивното пушене и, разбира се, химикалите в храните. Ние просто живеем в замърсена среда, която не винаги можем да контролираме. Освен това изкушенията около нас са прекалено много и понякога е трудно да им се устои.Освен от външните фактори, токсините могат да дойдат и от нормалния метаболизъм и натрупването на вредни микроогранизми в храносмилателния тракт - тънкото и дебелото черво, в резултат от неправилно хранене, приемане на прекалено голямо количество храна, хранене набързо и остатъци непреработена храна.

Напоследък сме все по-забързани и по-забързани. Не ни достига време да свършим всички задачи за деня, да се видим с приятели, да поиграем с детето, какво остава да намерим време за храна... Повечето от нас се хранят набързо, не дъвчат достатъчно храната и преглъщат големи парчета от нея, оставяйки цялата работа на стомашните сокове и ензими, които така и не смогват да смелят всичко. Бързото хранене води до редица неприятности, като газове, подуване на стомаха, проблеми с храносмилателния тракт и в крайна сметка лошо усояване на витамините и минералите.

След добре направена детоксикация, и ако държите на перфектните резултати, можете да си направите и липосукция на избрана от вас зона. Много добро е следното предложение.

https://www.ofertomat.bg/Perfektno-talo--chrez-klasicheska-liposuktsia-n...