Какво трябва да знаем преди поставяне на филър в устните

 

Днес ще ви представим няколко практически стъпки преди поставянето на филър в устните. Те са важни от естетична гледна точка не само заради специалиста, но и зарада самите вас.

  1. Бъдете подготвени - няколко дни преди процедура може да вземете арника, която да предотврати появата на синина или отток. Също така приемайте  аспирин, противовъзпалителни, ибопруфен, вит. Е. Както и кофеинови напитки и алкохол в деня на процедурата.
  2. Проучете - Преди да пристъпите към процедурата бъдете сигурни, че сте намерили специалист с богат опит. Освен това разгледайте резултати от неговата работа.
  3. Бъдете убедени в това, което искате - преди поставяне на филър, особено в устни, бъдете сигурни, че на 100 процента желаете постигане на друг,  по-добър резултат.
  4. Действа се бавно - тази стъпка следва да важи най-вече за специалиста. Което практически означава, че не е задължително поставянето на целия продукт.  Преди всичко следва да се съобразите с препоръките на специалста.  Дали да инжектира филър само в горната, само в долната или и в двете устни.

 

В заключение, ако тези стъпки бъдат спазени,  то със сигурност ще излезете от кабинета с ново и по-добро самочувствие!

 

Ето тук със сигурност ще намерите професонално мнение и отношение: https://skinsystems.bg/bg