Какво предствлява процедурата лифтинг на лице?

Не е нужно да губите младежкия си вид, докато остарявате. В ръцете на опитен, сертифициран козметичен хирург, можете да противодействате на ефекта на времето и да възстановите естествения вид, който си спомняте от преди години. Чрез лифтинг на лице може да обърнете внимание на ранните признаци на стареене, преди те да надделеят.

Хирургия за лифтинг на лицето повдига и укрепва тъканите на лицето, за да възстанови по-естествено младежкия вид на лицето. Често се казва, че поддръжката на фейслифт е „да върнете часовника назад“, като помага на пациента да изглежда като по-млада версия на себе си. Чрез премахване на излишната, увиснала кожа, изглаждане на дълбоките гънки и повдигане и затягане на тъканите на лицето, операцията по фейслифт може да помогне на пациента да изглежда не само по-млада, но и "по-добра" версия на себе си.

С напредване на възрастта кожата започва да губи еластичност, а тъканите на лицето губят обем.
Ако се чувствате загрижени за начина, по който лицето и шията ви изглеждат поради увисналата кожа, носите шалове, защото искате да скриете стареенето на врата си, когато погледнете отражението си, лицето ви кара да изглеждате много по-възрастни, отколкото се чувствате и стареенето влияе негативно върху кариерата или личните ви отношения, то процедурата лифтинг на лице е опция, която трябва да разгледате.

След лифтинг на лицето, пациентите стават по-уверени в себе си, тъй като външният им вид по-добре изобразява здравословната им и енергична атмосфера.

Лифтингът на лицето е сложна процедура, изискваща изключителни хирургически умения, но процесът на възстановяване е изненадващо бърз за повечето пациенти. Пациентите обикновено се връщат към нормални ежедневни дейности след около 2 седмици (за по-интензивни се изчаква около 4 седмици). Тъй като всеки пациент се лекува различно, Вашият козметичен хирург ще Ви даде подробни инструкции за последваща грижа и връщане към ежедневните дейности.

След лифтинг на лицето, особено важно е да държите лицето си защитено от слънцето. Ще бъдете по-уязвими към слънчевите изгаряния в продължение на няколко седмици след операцията. Носете шапка с широка периферия и нанасяйте редовно слънцезащитния крем.

Когато се изпълнява от опитен, сертифициран козметичен хирург, лифтинга на лицето постига резултати, които не само изглеждат добре сега, но и ще остареят естествено с вас.
Има обаче някои неща, които можете да направите, за да поддържате резултатите си най-добри. Поддържането на здраво, стабилно тегло е важно, тъй като значителните колебания на теглото могат да накарат кожата да се отпусне отново. Вие също трябва да приемете последователен, качествен режим за грижа на кожата, за да я поддържате здрава и защитена от ненужно остаряване.
Ако се извършва от квалифициран козметичен хирург, операцията по фейслифт е безопасна процедура и отличен начин за подмладяване на външния ви вид. Най-добрият начин да решите дали е подходящ за вас е да се консултирате със сертифициран козметичен хирург.

За повече информация:
https://www.ofertomat.bg/Vyrni-mladostta-chrez-lifting-na-litse-i-shia-o...