Как да се отървем от целулита?

Един от най-често срещаните проблеми, с които се сблъскват огромен процент от дамите и господата, е т.нар. портокалова кожа, известна още като целулит.
Целулитът представялва мастни подкожни натрупвания в сформирани депа, които образуват грапавина по повърхността на кожата.

Борбата с целулита е продължителна и изисква многоетапна намеса и разлчини процедури.
Най-ефективната и дългосрочна терапия по премахване на мастните натрупвания е лазерната липосукция.

Увеличеното телесно тегло обикновено се дължи на задържането на течности и на натрупването на мазнина в мастните клетки на тялото, чийто брой е постоянен през цялата продължителност на човешкия живот. Чрез липосукция се намалява броя на мастните клетки в оперираната област. В тази област, след извършване на липосукция, не се наблюдава натрупване на мазнина и следователно - резултатът е постоянен.

През много малък отвор на кожата преминава съвсем фина канюла (с диаметър само няколко милиметра), а през нея е прокарано оптичното лазерно влакно. Чрез леки движения на канюлата лазерният лъч унищожава мастните клетки, разрушавайки стените им. Преминавайки през дермата лазерната енергия води до синтез на колаген и кожата над третирания участък става изключително стегната. Поради много тънката канюла, липсата на обща упойка и липсата на кървене лазерната липосукция се смята за много щадяща процедура.

Лазерната липосукция е най-доброто решение за премахване на излишни мастни натрупвания от малки зони като бричове, колене, шия, ръце, задни части, глезени и други.

За повече информация: https://www.omed.bg/Bez-bolka-Lazerna-liposuktsia-za-3100-lv-ot-MBAL-Ski...