Как да подобрим младежкото си излъчване?

Браулифтингът е процедура за повдигане на веждите, която съществено може да подобри външния вид на челото и областта около очите, като повиши самочувствието ни, особено ако  симетриятя в  тази област е нарушена.

Процесът на  стареене обикновено смъква веждите надолу. Тъй като кожата и меките тъкани губят от своята еластичност, разстоянието между веждите и миглите се скъсява. И така снижената позиция на веждите може да Ви накара да изглеждате уморени, ядосани или тъжни.

Може да помислите за повдигане на веждите, ако имате ниско или увиснало чело, което допринася за увисването на горните клепачи.

Как да се подготвите за процедурата:

- Първоначално е необходимо за проведете консултация с лицев пластичен хирург или пластичен хирург за повдигане на челото;

 

- Бъдете готови да отговорите на въпроси за настоящи и минали медицински състояния. Говорете за всички лекарства, които приемате или сте приемали наскоро, както и за всички операции, които сте имали. Уведомете Вашия лекар, ако сте алергични към някакви лекарства;

 

- Направете физически изпит. За да определи възможностите за лечение, лекарят ще изследва и измерва различни части от лицето ви с отворени и затворени очи. Обсъдете очакванията си. Уверете се, че разбирате ползите и рисковете.

Повече за процедурата, може да научите тук:

https://skinsystems.bg/bg/department/braulifting