Чао, чао- целулит!

Коя от нас не мечтае за дълги и изваяни крака, стегнато дупе и плосък корем - едни от основните символи на женската хубост, въплътени в идеала за красота на мъжете? Е, едно е сигурно - целулитът не се вписва в тях, но как да спечелим битката с него и  невъзможна ли е тя или е просто въпрос на добро желание...

Въпреки че всеобщо твърдение е, че целулитът е само козметичен дефект, в действителност истината се оказва съвсем друга. Според медиците портокаловата кожа е сериозно заболяване на съединителната тъкан, което засяга едновременно лимфната и кръвоносната система на повърхността. Нарича се гиноидна липодистрофия (Gynoid lipodystrophy) и в превод от латински значи дистрофия на мастните тъкани при жени.

Проучванията показват, че близо 85% от жените в зряла възраст са в някаква степен засегнати от "портокаловата кожа". Процент в който попадат както дами, стремящи се към активен и здравословен начин на живот, така и други, за които спортът и правилното хранене съвсем не са приоритет.

А не винаги спортът и диетите дават очаквния резултат. Затова на помощ идват естетите, които могат да ни помогнат да се отървем от мастните натрупвания. Само сега с 50% намаление идва следното предложение:

https://www.ofertomat.bg/Perfektno-talo--chrez-klasicheska-liposuktsia-n...