Ако кожата остарява...

Кожата е орган, който с течение на времето губи своята еластичност. Много жени смятат, че първите следи на стареене се появяват по лицето и шията, така че специално внимание се обръща на предотвратяването на бръчките на тези части на тялото. Изследванията обаче установяват, че първо най-осезателно остарява кожата по гърдите.

Ежедневната грижа за кожата не бива да се ограничава само до грижата за лицето и шията. Не пропускайте и грижата за деколтето.

Класическата грижа включва масажи на тази област Като не бива да забравяте че може да минимизирате и влиянието на вредни фактори – агресивните слънчеви лъчи постояните и резки промени в теглото, които също се отразяват на тази зона от тялото.

Естестевно е и да говорим за фактори, които могат да доведат до преждевремнното остаряване на кожата. Сред се нареждат консумацията на алкохол и мазни храни, стрес и липса на движение, липсата на антиоксиданти. Това неименуемо се отразява на начина по който изглежда лицето и кожата по него. Много жени комплексно успяват да положат грижи за лице и деколте.

След 50 много жени избират лифтинга. Вижте защо:

https://www.ofertomat.bg/Vyrni-mladostta-chrez-lifting-na-litse-i-shia-ot-MBAL-Skin-Sistems-p3903.html