Звездите, които имат свой бизнес

Често си задаваме въпроса дали известните личности от сферата на шоубизнеса не се изявяват и като успешни бизнесмени. Особено за жена звучи малко нереалистично. Но се оказва,че някои  от известните и красиви дами имат свой бизнес и то в с ферата на женското царство.

Свикнали сме да ги гледаме най-вече по кориците на модните списания,но тези дами успешно стъпиха и в сферата на козметичния бизнес със свои собствени марки.
Кои са те ли?

Чували ли сте за марката Alterna? Може би сега я чувате, но също така сте чували и за  Кейти Холмс. В продължение на години дамата влияе върху тенденциите за прически и грим. Затова не е никак чудно, че решава да се занимае с подобен бизнес.

Харесваната Ева Мендес позиционира себе си с линията Circa. Става дума за висококачествени гримове, които със сигурност бихте искали да имате.

Запитвали ли сте защо Дженифър Анистън винаги е имала добре изглеждаща коса? Ами много просто, Анистън е сред собствениците на продуктите за коса Living Proof.

Типично за Гуинет Полтроу  хубавицата се изавява в сферата на биокозметиката. Ако и вие следвате тази линия може да се ориентирате към  Juice Beauty.
В тази насока се изявява и Джесика  Алба. Дамата завладява пазари. като се започне от производсвото на сапун и се стигне до бебешки дрешки. Марката натурална козметика е известна под името Honest Company.

Миранда Кер.Дамата също още е намерила поприще в сферата на козметиката под марката  Kora Organics.

Чаровната Дрю Баримор   е подбрала две интересни сфери за себе си - производство на вино и на разкрасителни продукти.

Така че, ако попаднете на тези марки някъде, когато пазарувате,не ги подценявайте, а смело им се доверете.