Знаят се вече първите специфики на LG G5

Новина от първите минути! Вече знаем първите специфики на LG  G5  и бързам да ги споделя с вас. Следновогодишно ще бъдем зарадвани с новия модел, а компанията, която го произвежда реши да избърза, защото конкуренцията не чака нито секунда,
И така! Без да ви бавя обявявам,че LG G5 ще е оборудван с голям 5.6-инчов дисплей, поддържащ QHD резолюция от 2560х1440 пиксела, което е само с 0.1 инча повече, в сравнение с диагонала на неговия предшественик. Устройството ще работи с мощния Snapdragon 820 процесор на Qualcomm, който има четири Kyro ядра, които са допълнени от бързия Adreno 530 графичен чип и гарантира с 35% по-висока производителност, според официалните данни на компанията. А маниаците на тема снимки или селфи ще могат да се възползват и от предимствата на 21-мегапикселовата камера с оптична стабилизация и усъвършенстван лазерен фокус в задната част.
За цена все още не знаем нищо,нооо 8МР сензор за селфита отпред вероятно ни кара да очакваме една по-едра сума за тази джаджа.
А за тези на които не им стигат тези спецификации, само да допълним, че моделът разполага още със сензори за пръстови отпечатъци и ирисите на очите, както и елегантен метален корпус.
Официалното ревю на модела ще бъде на изложението MWC 2016, което ще се проведе между 22 и 25 февруари в Барселона. Струва ми се,че ще изпревари представянето на LG G4.
Така че мегафенове, още мъничко остана да видите на живо колосалния LG G5.