Защо е важно да хидратираме кожата ни?

 
Хидратирането е едно от най-важните неща за нашата кожа. Ако кожата ни е дехидратирана, тя започва да старее, повявят се бръчки, лющене, зачервявания, капиляри. 
 
Хората със суха кожа погрешно си мислят, че не се нуждаят от хидратиране. Но това далеч не е така. Всеки тип кожа има нужда от поддържане на нейния хидробаланс. За това е важно ежедневно да приемаме достатъчно количество течности и да нанасяме хидратиращ крем два пъти дневно, за да подпомогнем циркулацията и тонизираме кожата.
 
Изборът на подходящ продукт е от изключително значение. Най-доброто решение е да изберете продукт с лека формула, съдържащ комбинация от натурални съставки. Продуктите на билкова основа са лесни за употреба, абсорбират се лесно от кожата и не предизвикват раздразнение. Такъв е хидратиращият крем на д-р Крахтова, който защитава епидермиса и подобрява способността му да задържа вода през цялото денонощие. Продуктът представлява лека и фина гелна емулсия, която се абсорбира мигновено от кожата бе да оставя мазен филм.
 
Повече информация на посочения линк:  http://drkrahtova.com/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%82/za-vseki-tip-koja/