Вижте най-красивата жена в световната политика

Слънчева испанка е сред най-красивите жени на световната политическа сцена. Става дума за 36-годишната Инес Аримадас – лидер на партия „Сиудаданос“ в Каталуния, която се превърна в лице на антисепаратистката кампания.
 
Млада, чаровна, стилна и с остър език, брюнетката спечели много привърженици. Инес Аримадас е израснала в голямо семейство. Тя е най-малкото от петте деца на родителите си, родена в в Саламанка.
 
Стремежът към политическите върхове е в кръвта й, тъй като много от нейните роднини са имали пряк допир с властта. Инес има диплома по право от университета в Севиля, завършила е и международна търговия в Ница.
 
Освен испански и каталунски, говори перфектно френски и английски. Избира да се установи в Барселона, където бързо израства в политиката. Инес Аримадас се превърна и в еталон за стил. Тя впечатлява с елегантната си осанка, семпли тоалети, широка усмивка и непринудено поведение.
 
Инес Аримадас е доказателство за факта, че една жена може да бъде едновременно амбициозна, умна, красива и поддържана и да изглежда перфектно!