Виктория Петрова е Мис Силикон 2017

На пищна церемония в София се проведе конкурсът Miss Silicone 2017. Край басейна на Raffy Bar & Gelato се събраха стотици любители на красотата и силиконовите форми.
 
Надпреварата беше оспорвана, а за наградата се бориха момичета, които отговарят на условието да имат поне една пластична операция. Участничките бяха жени с различни професии, сред които детска учителка, крупие, масажистка и гримьорка. В журито участие взеха Катрин Вачева, Джулиана Гани, Ася Капчикова, Маги Бадер и други известни лица, които пресяха десетте финалистки, които са най-достойни за приза Мис Силикон 2017.
 
Короната грейна на главата на 21-годишната Виктория Петрова. Победителката получи ваучер за уголемяване на бюста на стойност 5000 лв, осигурена от Skin Systems Group. Виктория е от София, има 850 кубика силикон  и мечтата и да се занимава с мода. Тя ще дари наградата за благородната кауза на конкурса "Аз съм красива" - силиконовите гърди ще бъдат поставени на момиче, преборило рака.
 
 
 
 
Наградата си Виктория получи с любезното съдействие на болница Скин Системс - https://web.facebook.com/SkinSystemsGroup/.