Токио - новата любов на Ивет Лалова

 
Най-новата любов на спринтьорката Ивет Лалова - Колио се казва Токио. Не става думо обаче за японската столица, а за новият й домашен любимец - кучето Токио.
 
“За 7 месеца това момче преобърна живота ми и ме предизвика да извадя от себе си огромно търпение и спокойствие. Такава рязка промяна, за куче осиновено на повече от 5 години, а той се адаптира във всяка ситуация, в която е поставен. Няма съсед който да не ме пита “това Токио ли е?” и куче, което да не иска да си играе и тича с него. Страхува се от почти всеки, доверие никому (само на мен), а в същото време е мега, мега социален и голяма лепка. Говори, пее, рецитира. Не излиза без своето мече, което държи в уста, като плячка и когато го е страх ме държи за ръката с лапа", споделя българката в профила си в една от социалните мрежи.
 
Тя и съпругът й Симоне Колио осиновиха Токио през миналата година, след като претърпяха голяма загуба. Те се разделиха с дългогодишния си любимец Болт, лабрадорът, за който се бяха грижили девет години.
 
"Нищо и никога няма да замести животните, които сме изгубили, но това не трябва да ни спира да обичаме отново”, казва още Ивет.
 
Името на Токио не е случайно, кръстен е така в чест на предстоящите олимпийски игри, които ще се проведат в японската столица и където Лалова-Колио ще участва. Въпреки че вече е на 36 години, което е много сериозна възраст за спринтьорка, българката има големи амбиции за представянето си на най-престижния спортен форум.
 
Олимпийските игри трябваше да се състоят през 2020 г., но бяха отложени заради пандемията от коронавирус.