Tенденции при празничните тоалети през декември

Коледните и новогодишните празници са онова време от годината, в което светлините са по-ярки, музиката – по-празнична от всякога, а партитата и събитията са неизменна част от ежедневието. Тоалетите за празниците са един от важните елементи за всяка дама. Тази година те са вдъхновени от традициите и ревютата в Милано, Париж, Лондон и Ню Йорк.

Ето и няколко празнични виизии, които са наложени като тренд за коледните и новогодишните събития за сезон 2021:

  • Визия, вдъхновена от Египет – за някои от предложенията си големите модни къщи са се вдъхновили от стила на Египет. Златистите, бляскави тоалети, препращат към ерата и величието на Клеопатра. Дългите златни рокли в комбинация с тежък, черен грим, са сполучлива и интересна празнична визия. За по-голяма връзка с митологията на Древен Египет те могат да бъдат съчетани с масивни, златни бижута.
  • Блясък - пайети, глитер и като цяло блясък, създаващ усещането за диско ерата, са сред тоалетите, с които ще спирате погледите върху себе си за празниците. Подходящи са под формата на рокля, пола, пуловер, обувки или по-дребни детайли като маникюр, грим или аксесоар за коса.
  • Кадифена прегръдка - дългите рокли от кадифе по тялото и очертаващи силуета си пробиха път сред модните тенденции през последните няколко сезона. Те са елегантни, от мека и фина материя, която отразява светлината и напомня за коледните празници. Цветовете са разнообразни - от класическите коледни тонове на червено и зелено, до по-обраните - черно и лилаво. Кадифените костюми също влизат сред предложенията, ако искате да разнообразите роклите за празниците.
  • Минималистично и секси - безупречната комбинация от женственост и сдържаност се претвори в последните колекции с дизайна на прозиращи рокли и блузи с минимум детайли върху тях. Тоалетите са дръзки, но в същото време не бият прекалено на очи. Материите са достатъчно тънки, така че бельото да се загатва, деколтетата са дълбоки, а гърбът - оголен. За следване на тенденциите, е препоръчително да оставите масивните бижута и аксесоари вкъщи.
  • Новата класика - ако все още не сте научили, малката черна рокля няма предишния монопол върху празничните тоалети. Класическата визия на черната елегантна рокля е изместена от по-модерните предложения, които съчетават черна пола и блуза с пъстри щампи, както и рокли с разчупени детайли върху себе си и цветни чорапогащи.
  • Пера на почит - вдъхновени от будоарите, роклите от пера се нареждат сред вечерните тоалети - модерни за сезона, които се и вписват с настроението около Коледа и Нова година. Ефирни, къси и удобни, ако отивате на танци, тези рокли са подходящо предложение, което да добавите към гардероба си.
  • Празнична романтика – можете да излезете от инерцията на нормалното ежедневие, около празниците и да се отдадете на изцяло романтична визия, която максимално ви отдалечава от сивотата на обикновения ви делник. Говорим за "пухкави" рокли, костюми с дантела и дълги рокли от деликатно падаща коприна. Аксесоарите са цветя и перли, а цветовете - бяло, розово, червено, синьо и лилаво.

В случай, че сте оставили покупката на празничини тоалети за последния момент, можете да се възползвате от възможностите, които предлага луксозният магазин за дрехи на бранда Eleventy. Италианската марка стартира своята впечатляваща история през 2007 г. в Милано. От компанията залагат на високото качество и потапят своите клиенти в света на лукса, без обаче той да е видимо натрапчив. Материите са от най-добрите в света, което прави дрехите на бранда изключително подходящи за всеки сезон. Те придават усещане за елегантност и стил. Първият ексклузивен бутик на Eleventy отвори врати в най-добрия зимен курорт в България  - хотел Кемпински Гранд Арена Банско.