Спортни страсти с Гришо

Вчера нашият най-добър тенисист показа за пореден път,че може да бие на тенис и най-добрите.Върлият противник на Гришо, Жил Симон падна от нашето момче с  6:3, 7:6(10).

Дотук добре. Но Гришо показа още,че и хубавите жени стоят в публиката заради него. Една въздушна целувка разтърси феновете на нашето момче и отново ни хвърли в размишления има ли няма ли нещо той с не коя да е, а със самата Никол Шерцингер.

Е как да не си си мисли човек че между тях любовта е пламнала, когато виждаш, че в  ложата на Григор още по време на двубоя му на двойки, Шерцингер беше там.Вече е безспорно,че младата дама е приятелка на Гришо, защото още от началото на годината е нтеотлъчно до него.

На вчерашня мач дамата  отново бе в ложата на нашето момче заедно с агента му Крис МакКормак. А след финалната точка в мача изпадна във възторг, скочи от стола си и изпрати въздушна целувка на Димитров.

За евентуална връзка между Шерцингер и Димитров британският таблоид "Сън" съобщи още преди няколко месеца, но до момента и двамата категорично отричаха.

Но е факт, че от началото на сезона Никол е все до Гришо.

Камерите и обективите не лъжат, така че стига са се  крили.:)

Дали е възможна любовта между поп-звездата и нашият тенисист ще покажат не само обективите,но и времето.