Оформяне на тялото с помощта на хирургията

Целта на хирургията за оформяне на тялото е да се оптимизира формата в специфични области и да се създаде пропорционален и естетичен баланс във външния вид на Вашето тяло.

Често има области, където мастните натрупвания гравитират и са устойчиви на диета и физически упражнения. Да се отървем от тези необичайни контури е предизвикателство.
Бременността, също е фактор и може да промени физическото състояние на организма след раждането. Освен това, при много хора след масивна загуба на тегло в допълнение към устойчивите мастни натрупвания се наблюдава отпускане на кожата, което нарушава нормалния вид на тялото. Всяка от тези ситуации може да бъде преодоляна с изготвянето на индивидуален план за лечение и оформяне на контурите на тялото Ви.

При процедури за контуриране на тялото след масивна загуба на тегло, кожата е загубила доста голяма част от естествената си еластичност, а плътните връзки между кожата и по-дълбоките структури за поддържане на тялото са опънати. С комбинация от липосукция, разумно отстраняване на кожата, автогенна аугментация на тъканите - където е необходимо, и определени техники за поддръжка, могат да се получат много добри резултати при изграждане контурите на тялото.

За повече информация:

https://skinsystems.bg/bg/department/liposukciya