Натурална козметика

Д-р Катрин Крахтова е един от първите лекари, въвели естетичната медицина в България. На базата на дългогодишния си опит, съвместно с екип от лекари-дерматолози, пластични хирурзи, технолози, биолози и химици, създава козметичната серия Dr.Krahtova, MD, която цели да бъде маскимално ефективна в борбата срещу стареенето и поддържането на здрава, млада и жизнена кожа.

Основната идея по време на разработването на кремовете винаги е била те да са натурални и на база растителни съставки, както и да се открият субстанции, които биха спомогнали най-ефективното разпределение и попиване на активните съставки в кожата.

В продуктите се съдържат 100 процента натурално кокосово масло - извлечено от сухи кокосови ядки, масло от авокадо - богато на белтъчини и витамини, масло от конопено семе VIRGIN - съдържащо линолова и алфа-линоленова киселина и антиоксиданти, хиалуронова киселина, масло от европейска винена лоза - особен ефект при чувствителна кожа с леки стягащи свойства, tocopheryl acetate - мощен антиоксидант, масло от ший, Sepilift DPHP и други.

За повече информация:
https://drkrahtova.com/about-our-shop/