Нагор - лидер в производството на силиконови импланти

 
Ако сте взели решение да увеличите бюста си, нашият съвет е много добре да обмислите избора на импланти и хирург, който да извърши интервенцията. Именно за това решихме да ви споделим информация за едни от най-добрите импланти на пазара.
 
Запознайте се с Нагор - една от най-добрите компании, специализирани в производството на силиконови импланти. Какви са предимствата на имплантите Нагор?
 
Nagor е компания, създадена през 1979г. във Великобритания, лидер в производството на гръдни импланти. Всяка година доставя хиляди импланти, с което променя живота на много хора по целия свят. 
 
Гръдните импланти са произведени от силикон за медицински цели, сертифициран по ISO 9001, с качества за дългосрочно имплантиране.  Имплантите са с СЕ маркировка, медицински изделия клас III - най-високо ниво на класификация според Европейската директива за медицински изделия (93/42 / ЕЕС). 
 
Компанията е еквивалент на високо качество, сигурност и ефективност в международен мащаб, благодарение на вниманието, което се отделя към всеки детайл при изработването на продуктите. Основавайки се на над 35-годишната си история в задоволяването на клиентските потребности, Nagor продължава да разширява дистрибуторската си мрежа в повече от 40 страни по света.
 
Нагор има фабрики в Шотландия и Англия, мрежа от 40+ партньори по света и над 35-годишен опит.
 
Едно от най-важните преимущества на Нагор е гаранцията, която предлага. Тя Ви защитава при разкъсване на имплант и капсулна контрактура без допълнителни разходи или ограничение във времето – нещо, което никоя друга компания за импланти не направи. 
 
Повече информация за имплантите прочетете на посочения линк: